Шофьорката на лекия автомобил БМВ, която катастрофира по-рано на пътя Пловдив-Карлово,

...
Шофьорката на лекия автомобил БМВ, която катастрофира по-рано на пътя Пловдив-Карлово,
Коментари Харесай

Появиха се кадри от мястото на катастрофата със загинала жена на пътя Пловдив - Карлово

Шофьорката на лекия автомобил БМВ, която катастрофира по-рано на пътя Пловдив-Карлово , е на 27 години и е от пловдивското село Иван Вазово. Трагедията се е  разиграла на разклона за село Михилци, пътят, който води към Хисаря.   

Младата жена е изпуснала ръководство над кормилото, колата се е завъртяла и се е забила челно в идващия насреща " Мерцедес “. В резултат на случая е починала пътничка в БМВ-то, на 57 години. В автомобила е имало още двама души, единият е в болница със подозрения за строшен таз и крака. За другия няма данни да е потърпевш съществено.

Всички те са били сътрудници и са отивали на работа в Карлово. До идването на първата кола за спешна помощ дамата, която е издъхнала, е била жива, само че на път за болничното заведение умира. Мъжете, които са били в мерцедеса, не са потърпевши съществено. Те са от Стара Загора и Казанлък. До идването на втората кола за спешна помощ пътят е бил затворен.

Ще бъде формирано досъдебно произвеждане. В кръвта на водачите няма алкохол. Не е ясно за какво младата жена е изгубила ръководство, по първични данни тя не е карала бързо, мелето е станало преди завой, където има ограничаване на скоростта. Пътят е измит, само че няма изясненост дали е опесъчен.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР